fbpx
Dienstverlening

Dienstverlening

Xapax helpt u bij het vinden van het personeel dat past bij uw bedrijf. Door advies en ondersteuning bij uw marketing & communicatie en bij de werving van uw personeel. Vanuit de jarenlange ervaring van Hans Scheers. In de onderliggende pagina’s leest u wat Xapax voor uw bedrijf kan betekenen:

Projecten

Hans heeft 25 jaar ervaring in de personele dienstverlening. Eerst in diverse operationele functies in de uitzendwereld, daarna in een rol als marketing- en communicatiemanager in de gespecialiseerde technische detachering.

In deze periode heeft hij veel ervaring opgedaan met de beschikbare tools op de arbeidsmarkt. Hij heeft verschillende projecten uitgevoerd:

  • Branding trajecten, waarbij de nadruk altijd lag op het neerzetten van een aantrekkelijk werkgeversmerk
  • Co√∂rdineren van de bouw van (recruitment) websites en het schrijven en beheren van content
  • Implementatie van (ATS) systemen, waaronder Carerix
  • Arbeidsmarktcommunicatie en algemene (interne en externe) communicatie
  • Het bedenken en (laten) uitwerken van innovatieve concepten om de werving te ondersteunen. Denk aan zoekmachine geoptimaliseerde recruitment sites voor specifieke doelgroepen, een online platform voor ZZP’ers, een intelligente matching tool en een sociaal platform voor techneuten.

Wilt u uw werving verbeteren of uw personeel beter aan u binden? Xapax kent de middelen en kan u helpen om ze effectief in te zetten!